onsdag, november 22, 2006

Konst på Inkonst


Efter att precis ha hittat tillbaka till Inkonst efter deras flytt från Folkets Park, ser det nu ut som om det är nya problem på konst- och kulturfronten (läs alkoholtillstånd) för denna lilla pärla i Malmö. Tråkigt, men livet går väl vidare. Bilden till vänster representerar min senaste konstskapelse och är tillverkad av sugrör och lime från baren på Inkonst. Där bor en liten estet i min kropp med.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Att det bor en estet i dej, ja! Sugrörskonst kanske kan bli din framtida syssla. www.sugrorskonst.se, vettja! Annars var det ju jävligt länge sedan du bloggade, min vän. Välkommen tillbaka till lifvet.

onsdag, november 22, 2006  
Blogger LIMPISTOL said...

Ja, jag håller med Mårten, det är skönt att du är back in the game... Plus att jag också måste ge dig en massa kredd för din fantastiska sugrörskonstnärlighet. Först skala pinnar på Solevi sen Brunos Brass sen Blackbird och nu detta. En sann estet! Men det visste jag ju redan!
I'm talking 'bout the...

onsdag, november 22, 2006  
Blogger TvillingTur said...

håhå... en sugrörsestet. inte illa. tycker dessutom det ser tryggt ut när du står på den stora stenen o härskar lite tidigare i bloggen.

fredag, november 24, 2006  
Blogger LIMPISTOL said...

Nu är det snart dax igen min vän!

söndag, december 10, 2006  
Anonymous Anonym said...

Det börjar bli ett tag sedan den sista uppdateringen. Jag vill inte att det ska låta som ett hot eller något, men om det inte händer något det närmaste halvåret så måste jag börja överväga att inte längre ha din blogg som min startsida...

Just saying.

C-Ho

tisdag, februari 20, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home