onsdag, oktober 11, 2006

På västfronten inget nytt

Jag vill gå hem och sova, men min plikttrogenhet sätter käppar i hjulet och tvingar mig kvar i mina 1000-tals projekt på jobbet. Varför har man ett samvete? kanske en dum fråga men jag tror inte det handlar om samvete i detta fall, utan mer om en rädsla att inte vara omtyckt av andra och möjligheten att förlora sitt jobb om man inte dök upp på sin arbetsplats.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Flava' Flav' loggar härmed in hos Oily-Oil och hälsar välkommen till det vi kallar 'att überblogga'. En blog som är tom är också en blog, tror jag. Men du verkar ju redan vara på banan (inte frukten, asså) vad gäller bloggande. Vi kanske borde starta upp en http://rkotf.blogspot.com där vi kan lägga ut våra up-to-date-raps och beskriva samhället från vår sida, så att säga. Vi sitter nog inne med en del sanningar om livet och det system vi lever i som skulle få Fredrik Reinfeldt att klia sig till sömns varje natt...

Ha't najs! Och grattis till en fin och trevlig blog!

onsdag, oktober 11, 2006  
Blogger Ola said...

http://rkotf.blogspot.com låter som en grym idé, där kan vi ju lägga upp nya rapspår som härstammar från Sven-Olas gamla t-shirts.

onsdag, oktober 11, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home